Crosskart & ATV

Do you like speed? If yes then you have to try crosskart. If somebody doesn’t know then crosskart is an off-road kart. “Angry bugs” that make loud noise and move amazingly fast. The machine accelerates from 0 to 100 in 4 seconds. For me it was already a second time driving with one. This time we went to try them on ice on lake Võrtsjärv (Siku harbor).

You can watch a short clip from: https://youtu.be/d00NjO9UtAc

WP_20180201_14_19_21_Pro

The second machine we tried that day on ice was ATV. This one I have tried already many times but it was my first time in winter. I have rode with ATV several times before and I have always liked it very much, but now if I could choose which one to try again I would definitely choose crosskart. Of course they are totally different machines for different landscape.

unnamed

You can watch a short clip from: https://youtu.be/_fbaj6PefLE

To be honest I like both ones more in summer but maybe it is just because I am not so good driver on ice.

Loe eesti keeles:

Kas sulle meeldivad suured kiirused? Kui jah, siis on crosskart just õige valik. Kui keegi ei tea, millega tegemist on, siis crosskart on teisisõnu maastiku kart. “Vihane putukas”, mis teeb kõvasti lärmi ja liigub meeletult kiiresti. Masin kiirendab nullist sajani vaid nelja sekundiga. Minule oli see juba teine kord sellise masinaga sõita, kuid esimene kord jääl. Käisime sõitmas Võrtsijärvel (Siku sadamas).

Väikse videoklipi sõidust leiab aadressilt: https://youtu.be/d00NjO9UtAc

WP_20180201_14_19_21_Pro

Teine masin, mida sellel päeval jääl proovisime, oli ATV. Sellega olen ma varasemalt korduvalt sõitnud, kuid taaskord mitte talvel. Mulle on ATV alati väga meeldinud, kuid kui saaksin praegu otsustada, kummaga tahaksin uuesti proovida, siis valiksin kindlasti crosskarti. Loomulikult on tegemist väga erinevate masinatega, mis on mõeldud ka erinevatele maastikele.

unnamed

Väikse videoklipi sõidust leiab aadressilt: https://youtu.be/_fbaj6PefLE

Kui päris aus olla, siis meeldib mulle mõlema masinaga suvel rohkem sõita, kuid võib olla on põhjus selles, et olen libedarajal väga kehv sõitja.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: